Corona Sneltest Zaanstad

Wilt u snel zekerheid hebben en niet minimaal 24 uur moeten wachten op de uitslag van een reguliere GGD coronatest? Wij bieden u een corona sneltest aan waarbij u binnen 15 minuten resultaat heeft! Zo weet u direct waar u aan toe bent. U kunt vandaag nog terecht.

Wij nemen geen Corona reistest af

Wij testen met de door de inspectie van Volksgezondheid gevalideerde sneltest van Abbott

Voorkom lange wachttijden en onzekerheid

Corona sneltest voor slechts € 65,-

Maak nu
een afspraak voor een
corona sneltest

Binnen 15 minuten resultaat!

€ 69,00 incl. BTW

15 minuten uitslag

Officieel goedgekeurd

Testen op locatie

Corona Sneltest Zaanstad

Voorkom lange wachttijden en onzekerheid

Snel zekerheid hebben en niet minimaal 24 uur moeten wachten op de uitslag van de reguliere GGD test? Bij onze sneltest hoeft u niet zo lang te wachten en weet u snel waar u aan toe bent!

Tussen de 15 en 25 minuten heeft u uw uitslag

Voor wie is deze test bedoeld

Onze Corona sneltest is bedoelt voor iedereen die woont in Zaandam, Koog aan de Zaan, Assendelft, Westzaan, Wormerveer en Krommenie, die zich snel wil laten testen op het covid-19 virus, ook voor bedrijven in de regio Zaandam staan wij klaar met onze unieke test op locatie. Maak een afspraak en wij komen bij uw bedrijf langs om uw medewerkers te testen.
De test wordt afgenomen door zorgverleners en een BIG geregistreerde zorgverlener. Alles uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
Onze coronatest is niet gratis, de kosten voor de corona sneltest zijn € 59,00 en kan ter plekke middels PIN ter plaatse voldaan worden.

Wij testen ook bij u op locatie, wilt u hier meer over weten? Gebruik dan ons aanvraag formulier voor testen op locatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook bij het testen op locatie geldt dat de uitslag 15 a 25 minuten bekend is.

Vragen en antwoorden

Uiteraard, de Abbott test is gevalideerd door de inspectie van Volksgezondheid

De sneltest is een zogeheten antigeentest welke de aanwezigheid meet van bepaalde virus eiwitten, terwijl de PCR test kijkt hoeveel er van het virus zelf aanwezig is. Dit laatste kan echter alleen in een laboratorium worden gedaan wat kostbaar en intensief is, tevens duurt dit onderzoek gemiddeld 4 tot 8 uur.

De test is goedgekeurd door de overheid en is qua betrouwbaarheid gelijk aan de test die door de GGD wordt gebruikt. Onze test heeft een sensitiviteit van 93,3% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van Covid-19 virus.

Indien u een negatief testresultaat ontvangt, maar sinds kort wel klachten heeft die bij Corona passen, raden wij u aan om door middel van een rt-PCR test alsnog uw resultaat te laten bevestigen.

Middels een wattenstaafje in de neusholte wordt de test afgenomen. De test wordt afgenomen door onze goed opgeleide medewerkers. Zij zullen er alles aan doen om de test voor u zo comfortabel mogelijk af te nemen, zij begrijpen dat het soms spannend kan zijn.

Ja, de uitslag van de sneltest wordt op locatie direct aan je overhandigd

Wij zijn inderdaad alleen via mail bereikbaar (coronasneltestzaanstad@gmail.com). Onze tijd en aandacht willen wij optimaal aan onze patiënten richten

Sommige mensen ervaren nog enige prikkeling in de neus en sommige mensen hebben nog een tijdje wat pijn en neusloop deze klachten verdwijnen echter in de loop van de dag.

U kunt uw vragen ook mailen naar :

coronasneltestzaanstad@gmail.com

Onze test locatie vindt u op

Praktijk Duijker

J.J. Allanstraat 322
1551 RT Westzaan

Corona sneltest zaandam
coronatest