Corona Sneltest Zaanstad

Wilt u snel zekerheid hebben en niet minimaal 24 uur moeten wachten op de uitslag van een reguliere GGD coronatest? Wij bieden u een corona sneltest aan waarbij u binnen 15 minuten resultaat heeft! Zo weet u direct waar u aan toe bent. U kunt vandaag nog terecht. Wij nemen geen Corona reistest af

U vindt ons op J.J. Allanstraat 322 in Westzaan – Er is hier voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Wij testen met de door de inspectie van Volksgezondheid gevalideerde sneltest van Abbott

Voorkom lange wachttijden en onzekerheid

Corona sneltest voor slechts € 65,-

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

Binnen 15 minuten uitslag

Officieel goedgekeurd

Testen op locatie

Corona Sneltest Zaanstad

Wanneer kunnen we u testen?

  • Als u het vermoeden heeft besmet te zijn geraakt met het coronavirus.
  • Als u langer dan 2 dagen geleden contact heeft gehad met iemand die positief getest is op COVID-19

  • Als de lange wachttijden en beperkte testcapaciteit van het regulier testsysteem flinke gevolgen voor u hebben

Waarom Corona Sneltest Zaanstad?

  • Binnen 15 minuten uitslag

  • Geen wachttijd en vandaag nog terecht

  • Officiële testuitslag

  • Geholpen door BIG-Geregistreerde zorgprofessionals

  • RIVM gevalideerde testen (ag rapid sneltest)

Voor wie is deze coronatest bedoeld

Vermoedt u dat u in aanraking bent gekomen met het coronavirus? Vermijd dan de lange wachttijden, onnodige quarantaine dagen en verlies aan productiviteit. Corona sneltest Zaandam biedt u de mogelijkheid om op snelle wijze de aanwezigheid van COVID-19 te achterhalen. U heeft binnen 15 minuten de test uitslag.

Onze corona sneltest locatie is eenvoudig te bereiken voor iedereen die woont in de regio Zaandam, Koog aan de Zaan, Assendelft, Westzaan, Wormerveer en Krommenie. Uiteraard bent u van harte welkom als u uit één van de omliggende regio’s komt zoals Purmerend, Uitgeest, Heemskerk, Alkmaar en Amsterdam en die zich snel wil laten testen op het SARS-CoV-2 virus die de ziekte COVID-19 kan veroorzaken.

Ook voor bedrijven in de regio Zaanstad staan wij klaar met onze unieke test op locatie. Maak een afspraak en wij komen bij uw bedrijf of uw medewerkers thuis langs om de sneltest af te nemen. De test wordt afgenomen door zorgverleners en een BIG geregistreerde zorgverlener. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. De kosten voor de corona sneltest zijn € 65,00 en kan ter plaatse middels PIN voldaan worden.

AFSPRAAK MAKEN

Testen op locatie

Wij testen ook bij u op locatie, wilt u hier meer over weten? Gebruik dan ons aanvraag formulier voor testen op locatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook bij het testen op locatie geldt dat de uitslag binnen 15 minuten bekend is.

OP LOCATIE AFSPRAAK MAKEN

Vragen en antwoorden

Uiteraard, de Abbott test is gevalideerd door de inspectie van Volksgezondheid

De sneltest is een zogeheten antigeentest welke de aanwezigheid meet van bepaalde virus eiwitten, terwijl de PCR test kijkt hoeveel er van het virus zelf aanwezig is. Dit laatste kan echter alleen in een laboratorium worden gedaan wat kostbaar en intensief is, tevens duurt dit onderzoek gemiddeld 4 tot 8 uur.

De test is goedgekeurd door de overheid en is qua betrouwbaarheid gelijk aan de test die door de GGD wordt gebruikt. Onze test heeft een sensitiviteit van 93,3% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van Covid-19 virus.

Indien u een negatief testresultaat ontvangt, maar sinds kort wel klachten heeft die bij Corona passen, raden wij u aan om door middel van een rt-PCR test alsnog uw resultaat te laten bevestigen.

Middels een wattenstaafje in de neusholte wordt de test afgenomen. De test wordt afgenomen door onze goed opgeleide medewerkers. Zij zullen er alles aan doen om de test voor u zo comfortabel mogelijk af te nemen, zij begrijpen dat het soms spannend kan zijn.

Ja, de uitslag van de sneltest wordt op locatie direct aan je overhandigd

Wij zijn inderdaad alleen via mail bereikbaar (coronasneltestzaanstad@gmail.com). Onze tijd en aandacht willen wij optimaal aan onze patiënten richten

Sommige mensen ervaren nog enige prikkeling in de neus en sommige mensen hebben nog een tijdje wat pijn en neusloop deze klachten verdwijnen echter in de loop van de dag.

U kunt uw vragen ook mailen naar :

coronasneltestzaanstad@gmail.com

Onze test locatie vindt u bij

Praktijk Duijker

J.J. Allanstraat 322
1551 RT Westzaan

Corona sneltest zaandam