Corona sneltest Koog aan de Zaan

Wil u zich snel en veilig laten testen op het covid-19, corona virus in Koog aan de Zaan, dan kan dit nu bij corona sneltest Zaanstad. Vanuit onze vaste locatie op de J.J. Allanstraat in Westzaan kunt u 6 dagen per week bij ons terecht voor een snelle controle. U krijgt binnen 15 minuten uw uitslag te horen. Komt u uit Zaandam, Koog aan de Zaan, Wormerveer of Zaandijk onze test locatie is altijd makkelijk te bereiken. U kunt gratis parkeren voor de deur. Onze zorgmedewerkers hebben ruime ervaring in het afnemen van de corona sneltest.

Maak op eenvoudige wijze online uw afspraak voor de corona sneltest in Zaanstad.

Corona Sneltest voor bedrijven

Corona Sneltest Zaanstad neemt ook op locatie de sneltest af bij bedrijven. Bent u gevestigd in de regio Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Zaandam, Koog aan de Zaan of Zaandijk maak dan direct een afspraak en wij komen bij u op locatie de snel test afnemen en weet u direct of het veilig is om uw personeelsleden op uw locatie te laten werken. Ook op locatie krijgt u binnen 15 minuten de uitslag te horen.

Maak middels het onderstaande formulier eenvoudig een afspraak zodat wij bij u op locatie langs kunnen komen. Wij zijn 6 dagen per week geopend.