Corona Sneltest Zaanstad

Wilt u snel zekerheid hebben en niet minimaal 24 uur moeten wachten op de uitslag van een reguliere GGD coronatest? Wij bieden u een corona sneltest aan waarbij u binnen 15 minuten resultaat heeft! Zo weet u direct waar u aan toe bent. U kunt vandaag nog terecht.

Wij nemen geen Corona reistest af

Wij testen met de door de inspectie van Volksgezondheid gevalideerde sneltest van Abbott

Voorkom lange wachttijden en onzekerheid

Corona sneltest voor slechts € 65,-

15 minuten uitslag

Officieel goedgekeurd

Testen op locatie

Vragen en antwoorden

Uiteraard, de Abbott test is gevalideerd door de inspectie van Volksgezondheid

De sneltest is een zogeheten antigeentest welke de aanwezigheid meet van bepaalde virus eiwitten, terwijl de PCR test kijkt hoeveel er van het virus zelf aanwezig is. Dit laatste kan echter alleen in een laboratorium worden gedaan wat kostbaar en intensief is, tevens duurt dit onderzoek gemiddeld 4 tot 8 uur.

De test is goedgekeurd door de overheid en is qua betrouwbaarheid gelijk aan de test die door de GGD wordt gebruikt. Onze test heeft een sensitiviteit van 93,3% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van Covid-19 virus.

Indien u een negatief testresultaat ontvangt, maar sinds kort wel klachten heeft die bij Corona passen, raden wij u aan om door middel van een rt-PCR test alsnog uw resultaat te laten bevestigen.

Middels een wattenstaafje in de neusholte wordt de test afgenomen. De test wordt afgenomen door onze goed opgeleide medewerkers. Zij zullen er alles aan doen om de test voor u zo comfortabel mogelijk af te nemen, zij begrijpen dat het soms spannend kan zijn.

Ja, de uitslag van de sneltest wordt op locatie direct aan je overhandigd

Wij zijn inderdaad alleen via mail bereikbaar (coronasneltestzaanstad@gmail.com). Onze tijd en aandacht willen wij optimaal aan onze patiënten richten

Sommige mensen ervaren nog enige prikkeling in de neus en sommige mensen hebben nog een tijdje wat pijn en neusloop deze klachten verdwijnen echter in de loop van de dag.

U kunt uw vragen ook mailen naar :

coronasneltestzaanstad@gmail.com