Algemene voorwaarden

Op deze pagina (evenals de hier genoemde documenten) vindt u de voorwaarden waaronder wij de op onze website www.coronasneltestzaanstad.nl genoemde dienst aan u leveren. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door en zorg dat u de voorwaarden begrijpt voordat u een afspraak via onze website inplant.

Zet op het afsprakenformulier een vinkje bij ‘Accepteer voorwaarden indien u deze voorwaarden aanvaardt.
NB: Indien u deze voorwaarden niet accepteert, kunt u geen afspraak bij onze sneltest locatie inplannen.

1. Met het maken van de online afspraak verklaart u dat u niet tot de door het RIVM beschreven risico groep behoort: www.rivm.nl

2. Met het maken van de online afspraak verklaart u dat u bekend bent met de sensitiviteit van 94,4% en een specificiteit van 99,4% van de Abbott antigeen rapid test.

3. Met het maken van de online afspraak verklaart u dat u geen ernstige klachten heeft. Indien er sprake is van ernstige klachten raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts.

4. Met het maken van de online afspraak verklaart u dat bekend bent dat bij een negatieve testuitslag de uitslag moet worden gezien in het licht van het moment van afname.
Als er nieuwe klachten ontstaan of de bestaande klachten verergeren na de testafname, dan moet u thuisblijven en opnieuw een coronatest laten afnemen.

5. Met het maken van de online afspraak verklaart u dat u bekend bent dat u uw gegevens moet achterlaten. Bij een positieve uitslag en wordt altijd de GGD geïnformeerd.

6. Met het maken van de online afspraak verklaart u dat u bekend bent met de geldende leefregels, waarvan quarantaine de belangrijkste is na een positieve uitslag.

7. Met het maken van de online afspraak verklaart u dat u de test laat afnemen op basis van vrijwilligheid.